Ja tenim tot el material a punt per fer  difusió de les propostes que inclourà aquesta nova temporada de música a l’Espai l’Amistat, que organitza la Coral L’Amistat amb l’Ajuntament de Premià de Mar.

Una temporada que ve farcida de canvis i sorpreses molt agradables.

El primer canvi és la imatge gràfica de la publicitat dels concerts que, passant per les mans d’un dissenyador gràfic, ha guanyat en claredat.

El segon canvi, al primer concert de la temporada, que enguany el fem acompanyats de l’orquestra de plectre Laud’Ars. Anteriorment havíem cantat amb orquestres de cambra, simfòniques, cobles, big bands, ….però enguany ens estrenem amb la sonoritat d’aquesta formació.

El tercer canvi, fruit de l’acord entre el Centre l’Amistat i la Coral L’Amistat, comporta la inclusió dels dos concerts lírics i del concert “vienès” a la temporada amb el suport econòmic del Centre.

El quart canvi és que, a partir d’octubre, tots els concerts s’iniciaran mitja hora abans, o sigui a les 9 el vespre i a més n’hi ha tres que es faran en dissabte.

Finalment la incorporació d’una xerrada d’en Joan Vives a la programació de la temporada. A part de les presentacions dels concerts en que també hi participarà com ve fent des de la primera temporada, aquest any amb dos presentadors L’Albert Torrens, que ja l’hem tingut entre nosaltres en anteriors edicions i en Juan Carlos Moreno, que s’estrena a Premià.

En total hem programat, de juny-18 a maig-19, nou concerts i una xerrada.

Dins dels nou concerts hi trobareu una òpera escenificada i una altra en versió concert, concerts íntims a la sala petita i festius i espectaculars a la sala gran, però sempre amb grans intèrprets i amb una gran qualitat musical.

Tindrem l’oportunitat de gaudir de conjunts instrumentals catalans de gran projecció internacional com  son el quartet Windu o el quartet Barcelona Clarinet Players.

També podreu sentir excel·lents pianistes com son Daniel Ligorio i Eduar Saez, aquest darrer acompanyarà a la mezzosoprano Montse Bertral.

Pels volts de Nadal, l’Orquestra Simfònica Harmonia i la Coral L’Amistat ajuntaran Viena i Betlem

I, com que no és una novetat, ho incloem al final: seguim apostant pels músics de Premià, en primer lloc amb l’Ana Puche que a part de cantar es la responsable del muntatge dels dos espectacles operístics, en segon lloc l’Elizabet Roma, que fou directora i professora de guitarra a l’Escola Municipal de Música i finalment Marcel Leal (músic i cineasta), alumne de EMMP, component del quartet Windu .

Les entrades pel primer concert ja fa dies que son a la venda, la resta les hi posarem aviat!

 

VII Temporada de Música a l’Espai l’Amistat