El passat dijous 21 de març la Coral l’Amistat va celebrar l’assemblea anual ordinària corresponent a l’any 2024. En aquesta reunió, va finalitzar la presidència d’Arnau Torres Nadal, prenent-ne el relleu Isaac Sánchez Barrera, fins ara vicepresident. De la mateixa manera, Carlos García de Galdiano Zurbano va rellevar Oriol Quer Riera com a tresorer. Aquesta és la nova composició de la junta:

  • Isaac Sánchez Barrera, president
  • Maria Farrerons Mateu, secretària
  • Carlos García de Galdiano Zurbano, tresorer
  • Joan Francesc Altés i Riera, vocal
  • Rosa Guerola Fernández, vocal

La presidència d’Arnau Torres Nadal ha estat marcada per l’activitat frenètica derivada de les celebracions del 50è aniversari de la Coral l’Amistat. Entre aquestes activitats s’inclouen l’exposició Coral l’Amistat: 50 anys de música i cançons i l’edició del llibre amb el mateix títol, comissariats per Marta Luna i Sanjuan; diverses xerrades divulgatives; concerts, i activitats socials amb els socis i cantaires actuals i passats de la Coral l’Amistat. La nova junta emprèn el repte de modernitzar el funcionament intern de la coral, tot sense fer grans canvis.

A la reunió es van aprovar també els comptes de l’any 2023 i el pressupost del 2024, es va fer un balanç del curs actual, durant el qual s’han incorporat noves veus a totes les cordes, i es van presentar els projectes musicals de la coral per al curs 2024-2025, que van resultar molt engrescadors per als assistents.

Assemblea ordinària de l’any 2024 i renovació de la junta
Etiquetat a: