Ja tenim la programació del 2017 de la VI Temporada de Música a l’Espai l’Amistat, amb la que seguim volent arribar a un públic més ampli.
A la V Temporada, que clourem amb el concert de la Laia Molins i en Marc Mezquida, hem obtingut un increment de prop d’un 30% d’espectadors respecte de la I Temporada.

Encetarem la Temporada el 30 de juny, amb la Sarsuela, en versió concert, Cançó d’amor i de guerra de R. Martinez Valls interpretada per Mireia Dolç, soprano; Carles Cosías, tenor; Xavier Mendoza, baríton, Mònica Barrio i Jordi Sanosa, actors; l’Orquestra Catalana de Concerts; Coral la Igualtat i Coral l’Amistat. Tots dirigits per Esther Doñate.

A la tardor, el 6 d’octubre, seguirem amb un concert de flauta travessera i piano, a càrrec d’Anton Serra, que és  probablement el flautista amb una activitat més intensa en el món de la música de cambra a Catalunya, actuant com a solista a festivals de prestigi com els de Peralada, Torroella de Montgrí, Santa Florentina, etc. Carlota Ruiz l’acompanyarà al piano i Joan Vives presentarà el concert

Continuarem 3 de novembre amb la Història del Soldat de Igor Stravinsky (versió 1920)  a càrrec del Murtra Ensemble i narrador (l’actor Jaume Comas). és una de les obres més representatives del repertori per a ensemble del segle XX. La particularitat de la seva instrumentació, la dificultat tècnica i la diversitat d’estils que hi trobem a dins converteixen aquesta obra en un veritable repte interpretatiu. L’actor Jaume Comas assumeix el paper de narrador interpretant el text de Ramuz traduït al català per Miquel Desclot. Xavier Chavarria presentarà el concert.

El 24 de novembre l’espectacle Veus del Cor infantil Amics de la Unió dirigits per Josep Vila i Jover. Un cor que ha demostrat la seva qualitat essent el primer  cor espanyol en guanyar prestigiosos concursos com son el 47 Certamen Coral de Tolosa (2015) i la Silver Rose Bowl del concurs de la UER Let the Peoples Sing! (2013).

El darrer concert del 2017 serà el 15 de desembre. Gira un món de nadales interpretat per Cris Juanico i la Coral l’Amistat. Cris juanico,  és un músic menorquí que va ser membre i un dels compositors de Ja t’ho diré, i que també formà part de Menaix a Truà. Des del 2004 trballa solitari, arribant a enregistrar 8 CD’s, d’entre el que es troba el que dona nom al concert.

VI Temporada de Música a l’Espai l’Amistat