Tot hi haver passat uns quants dies del nostre retorn de la bretanya, segueix l’eufòria per l’èxit de la sortida.

Seguim impressionats per la generositat de la coral de Plomelin, que amb dos mesos ha organitzat perfectament la nostra estada a la Bretanya.

L’arribada a Plomelin el dia 1 de maig a les 11 del migdia i la recepció a l’ajuntament, amb regals i un petit refrigeri.

L’estada a les cases dels cantaires i dels amics de la coral Kan an Odet (KAO) i el primer dia compartit amb ells ha estat del tot plaent.

Un grup de cantaires a Douarnenez després del concert
Un grup de cantaires a Douarnenez després del concert

Les dues sortides fetes: la primera (2 de maig) amb visita a la destileria des Menhirs i viatge cap a Concarneau i Port la Fôret i la segona(3 de maig)  a Quimper i Locronan al aque ens van acompanyar i guiar alguns dels   cantaires de KAO. Cal fer menció del temps, que s’afegí a l’èxit de la sortida permetent-nos de poder passejar sense mullar-nos.

Els dos concerts: el primer, a l’església de Saint-Mellon a Plomelin compartit amb KAO i el segona a l’església de Sant Jean Treboul de Douarnenenz, ambdós concerts amb el públic omplint les esglésies.

Moment  de l'entrega a la directora i a la  presidenta de Kan an Odet un record amb l'emblema de la Coral l'Amistat
Moment de l’entrega a la directora i a la presidenta de Kan an Odet un record amb l’emblema de la Coral l’Amistat

Els dos sopars compartits, sobretot el segon, festa de comiat, amb una representació de la música i balls bretons amenitzant-lo.

La relació del que varem fer, serveix per albirar el que varem viure: la proximitat i la conexió amb els ja amics de KAO i les ganes que s’acosti el maig del 2015 quan vinguin a Premià per a tornar acompartir uns quants dies amb ells.

També s’ha de valorar la cohesió que aquesta sortida ha provocat dins la nostra propia coral, ja que essent aquesta,  la primera sortida en la que hi participàven cantaires que s’han incorporat darrerament a la coral,  ens ha permès  crear nous lligams i trencar barreres.

En resum dons: èxit musical, turístic, social, gastronòmic, etnològic, cultural i de relació.

Ressenya concert DouarnenezResenya apareguda al diari Ouest-France del concert que varem fer a la capella Saint Jean Tréboul.

Valoració intercanvi a Plomelin
Etiquetat a: