Regaleu música en viu, regaleu Espai l’Amistat.
A la venda les entrades pels 4 propers concerts de la VII Temporada de Música.
Les podeu adquirir a la taquilla del teatre després de Reis els dilluns i dijous de 18 a 21h o per Internet
http://espailamisatat.cat
Concert Quadres d’una exposició, la música descriptiva de M. Musorski
Divendres 22 de febrer a les 21h a la Sala Gran

Un concert que gira a l’entorn de la famosa obra de Modest Musorski, en la que ens evoca un passeig per l’exposició de quadres del seu amic i pintor Vícktor Hartman.
Intèrpret: Daniel Ligorio, piano.
Presentador: Joan Vives
Preu: 9/11 €
Recital de veu i piano
Divendres 29 de març a les 21 h a la Sala Gran
Un concert patrocinat per l’Associació Catalana de Compositors, on podrem gaudir de l’envellutada veu de Montse Bertal, acompanyada al piano per Eduaard Saez, interpretant obres de compositors contemporanis sobre textos de, entre d’altres, F. Nietzsche, Carles Riba, Xavier Lloveras, Anna D´Ax, Alex SusannaIntèrprets: Montse Bertal, mezzosoprano i Eduard Saez, piano.
Presentador:
Preu: 9/11 €
 Òpera escenificada “El rei pastor” de W. A. Mozart
Dissabte 27 d’abril a les 21 h a la Sala Gran
Òpera seria en dos actes que estrenà W. A. Mozart als 19 anys al Palau del Arquebisbe a Salzburg.
És una història d’amors i de reis. En ella, Aminta, és un pastor estan a punt de casar-se amb el seu amor Elisa (que és una nimfa), al punt arriba un missatger d’Alexandre, rei de Macedònia, per a informar de que és requerit per a regnar a la seva terra, Sidó, un cop Alexandre l’ha alliberat del tirà Strato. Elisa li demana a Aminta que assumeixi el tron però que li reservi el cor per a ella. Aminta, manifesta a Alexandre que prefereix perdre el tron abans que renunciar a Elisa. Finalment Alexandre accepta que Aminta sigui rei casant-se amb Elisa.
Cinc solistes acompanyats al piano per Marie Malenchova. Direcció artística: Ana Puche. Direcció escènica: Jordi Tena. Aquesta òpera compta amb el suport del Centre l’Amistat
Preu: 13,50/15,50 €
HyperFocal: 0

Concert Czernowitzer Skizzen d’ Alexander Kukelka
Divendres 10 de maig a les 21 h a la Sala Gran

El compositor austríac composà aquesta obra el 2004.
En els seus dotze moviments ens reflecteix la música folklòrica de la Bucowina (regió que actualment està situada entre Romania i Ucraïna) de principis del segle XX. La seva capital d’aleshores era Czernowitzer (o Chernivtsi) fou sinònim de mestissatge i tolerància entre diversos pobles, idiomes i cultures, fins que l’arribada de les dues guerres mundials varen esborrar tot rastre de lo que fou.
Intèrprets: BCN Clarinet Players
Presentació Albert Torrens
Preu: 11/13,50 €
Regaleu, per Nadal, música en viu