Ahir, molt emocionats, ens varem retrobar, per tancar aquest curs, cantaires, directora i professora de cant en un assaig presencial i de música compartida. Varem tastar el cant coral emmascarat a la sala i sense màscara a l’aire lliure.

L’assaig va estar precedit de parlaments del president de la Coral Josep Maria Altés, de la nostra directora Esther Doñate i de nostra professora de tècnica Ana Puche, sobre la situació viscuda aquests darrers mesos que ha posat en perill la continuïtat de les entitats corals a tot el món, de l’esforç, implicació i capacitat d’adaptació dels cantaires per treballar en un entorn solitari no habitual. I acabà amb comentaris dels cantaires de les oportunitats de nous aprenentatges adquirits en aquesta etapa, i felicitant-nos tots plegats de poder-nos retrobar i pensar en endegar el nou curs amb il·lusions renovades.

Finalment volem agrair al Centre l’Amistat la preparació i desinfecció de la sala, que ens permetré retrobar-nos en perfectes condicions higièniques.

Primer assaig presencial post-confinament per cloure el curs
Etiquetat a: