Amb data 17 de febrer de 2016 la junta de la Coral l’Amistat va acordar:

Davant les informacions aparegudes darrerament a la premsa respecte a les tensions a l’EMMP i donada la relació històrica que la Coral l’Amistat té amb l’Escola de Música (essent-ne promotora de la seva creació, formant part del patronat de la Música fins a la seva extinció per a convertir-se en Institut de la Música i compartint el mateix amor per la músics) volem manifestar:

  • El nostre suport al model d’ensenyament que tiren endavant els mestres de l’escola que és la clau de l’èxit i de la fama que s’han aconseguit al llarg dels 35 anys de història.
  • El nostre suport a la implicació de l’EMMP en la vida social de Premià i en projectes fora del poble amb el que porten el nom i la imatge molt positiva de Premià per arreu on van.
  • Sabent que tant l’ajuntament com la resta de premianencs ens sentim orgullosos de l’escola que tenim, entenem que el diàleg és l’únic mitjà per a mantenir aquesta gran institució del nostre poble.

Demanem que, tal com es manifesta, qualsevol variació del projecte pedagògic i organitzatiu sigui consensuada amb la comunitat educativa del centre.

 

La Coral l’Amistat dona suport a l’Escola Municipal de Música (EMMP)