El nou curs, la coral L’Amistat el iniciarem el sis  de setembre, assajant el repertori de cançons populars que interpretarem a l’acte institucional de la Diada a la plaça de Can Manent.

Com sempre recordar-vos que estarem contentíssim d’acollir-vos, en el nostre local d’assaig (Sant Antoni 60 2n pis), tant els que vulgueu acostar-vos a veure com assagem, com els que esteu interessats en provar de formar part de la nostra entitat i integrar-vos en el nostre grup. (només cal concretar el dia que vulgueu venir trucant al 630  520 531)

El dia vuit ens retrobarem, com tenim costum, els cantaires i directora en el tradicional sopar, a la fresca, d’inici de curs que servirà per posar-nos al dia de com ens ha anat l’estiu i de les novetats del proper curs.

L’11, com ja us hem dit,  a la plaça de Can Manent,  cantàrem a l’acte institucional de la Diada.

I amb el ritme d’assaig agafat i amb classes de tècnica en marxa ens plantarem a l’octubre on tindrem seguirem amb els concerts de la VII Temporada de Música de l’Espai l’Amistat ( que organitzem conjuntament amb l’Ajuntament de Premià de Mar) i una xerrada a càrrec d’en Joan Vives:

  • 5 d’octubre, a les 21h, a les 21 h, a la Sala Petita, 2n concert de la VII temporada Divagaçao  a càrrec d’Elisabeth Roma (guitarra) i Ana Moreira (violoncel).
  • 20 d’octubre, a les 20 h, a la Sala Petita, Pergolesi i la culminació de la música napolitana del Barroc a càrrec de Joan Vives
  • 20 d’octubre, a les 21 h, a la Sala gran Homenatge a Pergolesi on s’interpretarà l’Stabat Mater i l’òpera La Serva Padrona. Intèrprets: Ana Puche (soprano), Víctor Jimenez (contratenor), Xavier Mendoza (Baríton), Coral l’Amistat, orquestra de cambra dirigida per Josep Miquel Mindan. Aquest concert compte amb el suport del Centre l’Amistat.
  • 16 de novembre, a les 21h, a la Sala Gran,  l’espectacle musical Under construction a càrrec de Windu, quartet de flautes de bec.
  • 22 de desembre, a les 21 h, a la Sala Gran, Concert de Valsos a càrrec de l’Orquestra Simfònica Harmonia i la Coral l’Amistat dirigits per Albert Deprius. Aquest concert compte amb el suport del Centre l’Amistat.

A part hi haurà un o dos concerts de la Coral L’Amistat els mesos de novembre i desembre, pels que encara falta concretar la data.

Per a les escoles farem, al novembre, els dos primers espectacles del VI Cicle d’Espectacles Musicals per a Escolars:

  • 14 de novembre, a les 9.30 i a les 11 h, Tahí, adreçat a alumnes de cicle inicial.
  • 21 de novembre, a les 9.30 i a les 11 h, La màquina del so, adreçat a alumnes de cicle mitjà.

I, per acabar, recordar-vos que als socis de la nostra entitat els oferim un seguit d’avantatges, a part de la joia de donar suport a l’activitat de la nostra entitat.

Esperem veure-us a les diferents activitats d’aquest trimestre.

Il·lusionant inici de curs