Dilluns dia 3 de maig es reprèn el Cicle d’Espectacles Musicals per a Escoles que organitza la Coral l’Amistat, i que ha vist com durant l’any 2020 s’han hagut de cancel·lar i ajornar, respectivament, els espectacles a causa de la pandèmia. En concret, després que el maig de 2020 caiguessin totes les convocatòries, el novembre passat es va decidir ajornar les actuacions programades, que són les que es començaran a oferir a partir del dia 3.

En total de prop de 1.900 alumnes de 7 escoles de Premià de Mar i Premià de Dalt assistiran les 15 sessions dels 5 espectacles que programem per a alumnes que van de l’ensenyament infantil fins a l’ESO.

La màxima prioritat ha estat assegurar el compliment de les mesures higièniques dictades: mascaretes, distanciament entre grups bombolla, hidrogel, ventilació i neteja de l’espai.

Enguany l’ajuntament ens ha hagut d’ajudat per la reducció d’aforament dels espectacles i per l’augment de les neteges extraordinàries del pati de butaques. Sense el seu ajut hauríem d’haver cancel·lat el Cicle.

Com sempre, agraïm la confiança de la comunitat educativa, que ens ha fet costat al llarg de les 8 edicions del Cicle.

Finalment engega el VIII Cicle d’Espectacles Musicals per a Escolars