Arribar a una cinquena temporada és un èxit i sobretot ho és aconseguir fidelitzar un públic amant de la música que s’acosta a l’Espai l’Amistat a gaudir de les nostres propostes.

Aquesta temporada, com les anteriors és suficientment eclèctica com per a satisfer un ampli ventall de públic i sobretot hem volgut incorporar grans i mediàtiques formacions així com gran músics.

Iniciem aquesta V temporada, l’1 de juliol amb el concert “La Locomotora Negra & Coral l’Amistat”. El jazz i els espirituals negres ens faran vibrar amb el seu ritme.

El 23 de setembre recuprem el concert “Paganini, el diabòlic, al violí i a la guitarra” que varem haver de cancel·lar per accident del guitarrista. Un recital per a gaudir de la capacitat de Paganini d’extreure música espectacular tant del violí com de la guitarra.

El 7 d’octubre, La violinista ucraniana, afincada a Barcelona des de 1991, Ala Voronkova, ens interpretarà, acompanyada al piano pel seu marit, composicions sobre Paganini de l’Associacció Catalana de Compositors. Podrem escoltar una violinista excepional, tocant el seu violí Gio Paolo Maggini (Brescia, 1600). Tot un espectacle de passió, lirisme i virtuosisme.

El 21 de novembre El quartet brossa, acompanyat per clarinetista Francesc Puig ens interpretaran Quintet de Mozart en La Major i una nova versió de l’obra Five Tango Sensations de A.Piazzola

El 16 de desembre podrem escoltar als darrers guanyadors del concurs de TV3 Oh Happy Day, el Quartet Mèlt interpretants cançons catalanes i nadales acompanyats per la Coral l’Amistat

 

Ja son a la venda les entrades pels concerts de la V Temporada al 2016