25 d’abril

El 25 d’abril de 2014 a les 11 del matí, es celebrà a l’Espai l’Amistat, l’espectacle La família de les cordes a l’orquestra que realitzà l’Orquestra Barcelona Filharmonia sota la direcció de Daniel Antolí i Plaza. Amb l’assistència de més de 100 alumnes  i professors de l’Institut de Premià.

11 de desembre

A petició de l’Institut de Premià, es farà el 25 d’abril de 2014 a les 11 del matí l’espectacle La família de les cordes a l’orquestra que realitzà l’Orquestra Barcelona Filharmonia pera alumnes de 1er d’ESO.

18 d’octubre

S’incorpora un nou espectacle al cicle La dansa del sol adreçada a alumnes de P-3, P-4 i P-5.

Es farà el 21 de maig a  les 11 del matí i ja hi ha inscrits 194 alumnes.

11 d’octubre

Es celebra el primer espectacle: l’orquestra assaja amb la participació de l’Orquestra Barcelona Filharmonia sota la direcció de Daniel Antolí. Hi assistiren alumnes d’ESO de l’escola El Pilar i de l’Institut de Premià.

Adjuntem el comentari literal d’un dels mestres que assití:

“la meva opinió és que va ser una experiència molt interessant, amena dinàmica. Es tractava de veure un assaig en viu fet expressament per a nosaltres, no només com a simples espectadors sino participant activament i sent còmplices quan tocaven. El director trobo que va saber enganxar molt els nanos i que ho explicava d’una manera molt clara i pràctica, explicant de manera oral i musical el que s’estava fent en tot moment. Quatre dels nostres alumnes van participar activament fent, per un moment, de directors de l’orquesta. Super interessant!!

A més va ajudar que erem poquets espectadors i la interacció amb l’orquesta va ser molt bona i propera.”

El director de l’OBF adreçant les explicacions als alumnes"L'orquestra assaja" El director de l'OBF adreçant les explicacions als alumnes

"l'orquestra assaja" Moment en que un dels alumnes tingué l'oportunitat de dirigir l'orquestra
Moment en que un dels alumnes tingué l’oportunitat de dirigir l’orquestra

 

29 de setembre

A petició d’un parell d’escoles, hem començat a sondejar el possible interès d’altres escoles en fer un espectacle per a cicle infantil (P-3, P-4 i P-5) el 21 de maig.

24 de setembre

Una subveció d’una entitat d’estalvi ens ha permès becar a un de cada vint alumnes, de manera que el preu no sigui obstacle per a assistir als espectacles musicals.

20 de setembre

Un cop acabat el periode de reserva, participaran en aquest cicle 6 escoles i l’institut de Premià de Mar (una de les escoles és de Premià de Dalt) amb un total de quasi 1.100 alumnes. I es faran dues passes de el Petit Mozart, tres de La història del Blues i un  de l’Orquestra assaja

29 de maig

Ens reunirem al Centre Cívic amb la comunitat educativa de Premià de Mar per acordar les dates del primer trimestre del curs 2013-14 on programarem les actuacions del Cicle d’Espectacles Musicals per a Escolars.
Les activitats es realitzaran a la Sala Gran de l’Espai l’Amistat.
S’han posat 1.500 localitats a disposició de les escoles a un preu de 5€.

 

 

Cicle d’espectacles musicals per a escolars